Skribent : Slätafly IBK 2013-08-30
Slätafly kan stolt presentera sin nya hemsida nu när den gamla gått i graven. På grund av att överlappsperioden helt saknas medför det att tiden vi som ligger bakom hemsidan har haft på oss varit väldigt knapp. Detta betyder att hemsidan i skrivande stund är ganska tom på innehåll, men kommer tids nog att fyllas med nyheter som rör dam-, herr- och ungdomslag, information om lagen, föreningen, sponsorer och hur du kan följa Slätaflys framfart på olika sätt. Bli heller inte förvånad om de grafiska elementen ser annorlunda ut mellan besöken. Formen är inte helt satt och vi letar fortfarande efter något som känns helt rätt för alla.

Givetvis kommer även Flyersbloggen finnas med på ett hörn (bokstavligt talat, nämligen det högra) så de som saknat ett inslag av raljanta kåserier i sin vardag kommer även i framtiden få sin abstinens stillad. Fördelen är att även vettiga röster kommer att göra sig hörda.

Invänjningsperioden har tagit sin början och så snart skribenterna fått rutin på sina uppgifter kommer det mesta du vill veta om Slätafly vara tillgängligt här. Så välkommen än en gång. Och igen. Och igen. 

Vänliga hälsningar
Flyersbloggen

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -