Skribent : Slätafly IBK 2013-09-15


Omgångens "Vasadusadu?!"

Rikard Nilsson på Västervikstidningen påstår att "Flera av era [Västerviks] motståndare tippar er bland de fyra främsta" i en intervju med Västerviks tränare Michael Elmer. 

Nu har jag inte 100% belägg för att påståendet är taget ur luften men då i princip samtliga lag har nämnt Westervik i ordalag som ser ut som: "Ingen koll, men dom klarade sig kvar i mellersta med nöd och näppe. Hirschman/Klintorph" har jag väldigt svårt att tro att Rikard har fått ihop tillräckligt antal motståndare för att med fog kunna benämna dem som flera. Om jag har fel måste det varit många som satte morgonkaffet i halsen när Craftstaden (ett tippat topplag) spöar Westervik (ett tippat topplag?) på bortaplan med 10-2.

Omgångens kollaps

Munka-Ljungby hade ledning 6-1 mot Åstorp/Kvidinge i slutet av andra perioden. 16 minuter senare står det 6-7. Men starkt av Munka att ta sig samman och trycka in kvitteringen och stoppa blödningen. Matchen slutade 7-7. 

Omgångens mest nervösa

Första perioden mellan Malmhaug och Landskrona slutade 0-0. Skotten? 3-3. Bländande attackinnebandy.

Omgångens "starkt jobbat"

Att Vöikers, nykomling, ung trupp, spelande lag, skulle ta poäng borta mot Lagan, D1SGs svar på Stoke (åtminstone under Pulis tid), trodde åtminstone inte jag. Mycket imponerande.

Omgångens mest besvikna

Slätaflys förenade supportrars värmlandsfilial. Utan tvekan.

Omgångens mest imponerande

På första plats i såväl skytte- som poängliga ligger Felix Carlgren, IK SödraDal. Han är född 980905.

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -