Skribent : Slätafly IBK 2013-09-02

Ett inlägg som inleds med en kvasifilosofisk floskel kanske skrämmer bort en del känsliga läsare. Bra, för det ligger helt i linje med mina intentioner. Jag är medveten om att det nya forumet här på den officiella hemsidan kommer generera en del nya läsare och därmed fler förtappade själar vars världsbild går att grumla. 

För er stackare som inte råkat stå i vägen för mig förut finns Slätaflys heliga supporterkodex att läsa på Flyersbloggen som nu saligt vilar i en öppen kista på det virtuella torg som vanligtvis går under namnet Internet. Rust in Peace. Där kan man bekanta sig närmre med mig om man känner för detta, för då detta mörka hörn av hemsidan tillägnas den hårda kärnan av Slätaflyfans, innebandyälskare och de som borde gjort klokast i att inte ströva så långt från den uppmärkta stigen kommer ingen vidare presentation att presenteras. Det enda som jag nog måste tillägga, mer för att Slätafly inte ska råka illa ut än något annat, är att jag som skriver inte gör det i egenskap av Slätafly/SK IBK. Det som står skrivet i Flyersbloggens namn är inte nödvändigtvis tankar eller åsikter som delas med klubben utan snarare som den yttersta förlängningen av den blå supporterarmens utsträckta långfinger.. Och ja, ibland får man ta det jag skriver med skopa badsalt. Inte ens innebandy är blodigt allvar jämt.

En normalt funtad person hade möjligen kännt av lite prestationsångest just nu. Första inlägget på nya sidan, då måste man väl leverera? Nja, det där är ingenting för mig så jag tänker inte ens ge mig på att skriva något eget utan nöjer mig med en kort reflektion om något som blivit en liten snackis redan. 

Innebandymagazinet drog en jätteget när dom tippade Division 1 Södra Götaland. Ser ni vad som är fel?


FBC Engelholm fick vara med på ett hörn trots att dom åkte ur förra året. Stenkoll. Bra jobbat Magget. Stackars Craftstaden får alltså inte vara med och leka trots att dom i mina ögon är stora favoriter till andraplatsen. Att någon ska rå på Real Åstorp ser jag som i princip otänkbart. Att Munka-Ljungby som värvat bra kommer på elfte plats är ungefär lika vansinnigt som att FBCE fick vara med på listan. 

På tal om listor; Lönsbodas nystöpte H1-bloggare rivstartade sin blogg ihuetpåfjås med att tippa serien. Faktiskt väldigt rolig läsning på flera ställen och det är en blogg jag kommer att följa, det tycker jag ni också ska göra. Mitt favoritcitat är givetvis följande:
Men det största tappet är nog ändå att deras fantombloggare verkar lämnat Torsås, och därmed kommer sluta sitt friska bloggande om lagets framfart i serien.. synd!
Hörde ni det Ålen, Lankan, Strelert och Doppe? Jävlar vilken diss! 

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -