Skribent : Slätafly IBK 2013-09-01


Det finns inte så mycket att säga egentligen, siffrorna talar sitt tydliga språk. Det var klasskillnad mellan lagen igår vilket märktes tydligast i första perioden då Höllviken sprang ifrån till en fyramålsledning. Men Slätafly bet ihop och höll jämna steg målmässigt de avslutande två perioderna även om det var Höllviken som genom hela matchen var det bättre laget.

Höllviken startade matchen i ett rasande tempo och bjöd på vackra spelmål som avslutades med att bollen rullades in i öppen kasse. Det var ett väldigt frustrerat Slätafly som gick in i omklädningsrummet efter en mycket tuff och hård första period vid ställningen 1-5.

En uppryckning gjordes till andra perioden och Slätafly började spendera lite mer tid i anfallszon och satte emellanåt tryck på Höllviken. Försvarsspelet blev aggressivare men Höllviken kom fortfarande till lägen lite för enkelt, dock en godkänd period. Resultatet efter två perioder var 4-8

Även tredje perioden var klart godkänd och Höllviken gör 6-10 och 6-11 precis i matchens slutskede och kunde alltså rinna ifrån lite på slutet.

Emil Johansson var Slätaflys bästa spelare för dagen, slet föredömligt och krönte insatsen med att stänka upp två frilägen i nättaket. I övrigt var Slätafly ganska bleka. Johan Ramvall fortsätter göra mål trots att hans fick spela i en nykomponerad lina. Samuel Slättman flyttade upp på centerposition när Fredrik Rosén fick kliva av efter första perioden och Samuel tryckte faktiskt in två bollar. 

Nästa match är genrepet mot FBC Kalmarsund lördagen den 7/9 hemma i Sporthallen. Välkommen.

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -