Skribent : Slätafly IBK 2013-09-27

En tuff bortamatch väntar till helgen i form av Munka-Ljungby IBK. Ett lag som Slätafly mött många gånger de senaste säsongerna där matcherna i stort sett alltid varit jämna. Munka-Ljungby har inte riktigt startat serien som man kanske hade hoppats men om bitarna trillar på plats kan man slå alla lag i serien. Förra säsongen hade Munka-Ljungby problem med målskyttet och man sköt inte alls tillräckligt många skott men denna säsong ser det lite bättre ut trots bara två poäng efter två spelade matcher. Det lär åtminstone vara ett lag som är rejält taggat att ta sin första trepoängare inför sin hemmapublik på söndag. Oskar Blomstergren gjorde två mål senast mot SödraDal och även fast det inte har lossnat för Oliver Uhrberg är han en spelare att hålla koll på.

Slätafly fick som bekant en extremt enkel resa mot Westervik och även om man inte ska dra för stora växlar av resultatet var det ett skönt besked efter att ha gått mållösa från premiären. Slätafly har fortfarande haft lite problem med sjukdomar och skadekänningar under veckan men förhoppningsvis kan alla spela och fortsätta leverera som senast.

Det kommer säkerligen bli en spännande match och för kampen om kvalplats kommer matcher som denna vara väldigt viktiga så det är mycket på spel. 

Statistik

En lite trevligare formkurva denna vecka, för nu pekar den uppåt. Vad det gäller poängkungen ser det också lite bättre ut denna vecka, och trots att jag denna gång valt Ola Carlsson kunde lotten lika väl fallit på Johan Ramvall, pilen hade varit lika lång. Som sagt brukar det bli tuffa, tighta matcher mot Munka-Ljungby men de senaste fem har Slätafly dragit det längsta strået i fyra av dem, och förlusten kom i sudden death. Liten övervikt för Slätafly alltså, men en ny match är en ny match och det går inte att leva på gamla meriter. Klicka på siffran i högra hörnet för att bläddra mellan bilderna.


Det var allt för denna gång. Håll tummarna för att det fina målskyttet håller i sig.

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -