Skribent : Slätafly IBK 2013-09-29

Båda våra U-lag hade tuffa premiärer men på lite olika sätt. H4 hade en tuff uppgift mot Craftstadens B-upplaga och förlorade klart med 8-0.

Det stod klart redan från början att det skulle bli en tuff match för Slätafly som var efter i de flesta närkamperna från tekning till slutsignal. Det är lite omständligt och rörigt och hemmalaget kan gå upp till en tremålsledning redan i första perioden. I paus bytte Slätafly uppställning för att undvika att lämna så stora ytor för hemmalaget, och Slätafly spelade upp sig, vågade stå på mer i närkamperna men utan att få till något riktigt anfallsspel. Hemmalaget har en komfortabel ledning med 5-0 inför den avslutande perioden. Redan efter fem sekunder in i tredje har Craftstaden utökat till 6-0 och då gick luften ur lite grann. Slätafly hotade aldrig på riktigt och hemmalaget kunde vinna komfortabelt med 8-0

Craftstaden, som bör vara ett topplag, var det klart bättre laget över alla 60 minuter. Slätafly kan bättre och får hämta nya krafter inför hemmamatchen mot Ljungbyholm den sjätte oktober. 

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -