Skribent : Slätafly IBK 2013-10-05

Foto: Tommy Bodling


Imorgon gör Slätaflys damlag comeback i seriesystemet efter en period av frånvaro. Motståndet står Carlscronas b-upplaga för och det ska bli spännande att följa det unga laget i år. 

Stommen i laget är förra årets seriesegrare i flickor 96 och består av tjejer födda 96-97-98 kryddat med mer rutinerade spelare som Karin Nilsson, Johanna Strand och Josefin Karlsson. På grund av att man inte haft lag i seriespel är det svårt att säga hur man kommer stå sig mot de andra lagen men tränare Robin Ramvall har följande att säga:
Jag har inga förväntningar utan snarare förhoppningar om bra resultat. Det är viktigt att få igång ett fungerande försvarsspel och målet är att spela ett kontrollerat anfallsspel där vi spelar oss fram till målchanser. Det viktigaste är kanske inställningen och viljan att spela bra innebandy oavsett vad som står på tavlan.

Det finns mycket potential i laget, men eftersom många av tjejerna är så unga blir säsongen en möjlighet att lära. De spelare som har varit med förr kommer bli mycket viktiga för att visa vägen. Josefin Karlsson och Karin Nilsson kommer med sin fysik att kunna störa många motståndare och sylvassa Johanna Strand gör mål så fort hon lämnas minsta utrymme. 

Truppen ser för nuvarande ut enligt följande:

Målvakt 

Denise Larsson

Backar

Moa Håkansdotter
Karin Nilsson
Daniella Karlsson 
Lina Petersson 
Linda Mannerlöf

Forward 

Johanna Strand
Felicia Karlsson 
Emelie Wisén 
Ida Karlsson 
Nellie Karlsson 
Josefin Karlsson 
Julia Hammare 
Cajsa Karlsson 
Beatrice Granlöf

Positionerna är inte huggna i sten utan det kan bli rotering på vissa spelare och det kan var så att det kommer in någon/några spelare till under seriens gång.

Matchen spelas hemma i Torsås Sporthall klockan 14.00 så se till att ge damlaget ett varmt välkomnande tillbaka in i hetluften.

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -