Skribent : JL 2013-10-14

Flyerstjejerna spelade i helgen sin första seriematch på två år. Förra årets seriespel föll bort pga att flera lag drog sig ur serien och flickorna fick matcha med några träningsmatcher mot pojklaget i föreningen samt en cup efter jul i Olofström.

När vi nu äntligen spelade seriematch igen var det lite ringrostigt och hemmalaget Craftstaden med flest flickor födda -02 kändes mer matchvana och vi hade lite svårt med tempot i matchen. Spelmässigt började vi dock bra och skapade flera chanser utan att få hål på motståndarmålvakten. Hemmalaget tog ledningen efter att ha skapat några kontringar i inledningsperioden.

I mittakten fortsatte Craftstaden att göra mål på sina chanser medan vi hade svårt att få in bollen. Inför sista perioden stod det 3-0.

I sista perioden släppte vi till ytterligare tre mål innan Isabella till slut kunde göra premiärmålet. Craftstaden replikerade med ett mål innan Isabella kunde fastställa slutresultatet 7-2.

Vi har nu klarat av premiärmatchen och fokuset inför matchen låg inte på resultatet utan på att göra en bra match vilket vi spelmässigt gjorde. Alla tjejer förtjänar beröm för sina insatser.

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -