Skribent : JL 2013-10-25
SLÄTAFLY/SK IBK – IBK LANDSKRONA
När: 26 oktober 15.00
Var: Torsås Sporthall
FÖRUTSÄTTNINGAR
Slätafly vann med uddamålet borta mot Malmhaug senast och spelade därmed in säsongens andra seger. Laget är åtta i tabellen.

TRÄNARSNACK
Jonas Carlsson:
– Äntligen fick vi lite medgång och stolpe in vilket gav seger mot Malmhaug. Men vi har problem med målskyttet. Vi hade både frilägen och öppna mål i början av matchen senast, men fick inte in bollen. Då är man inte nöjd på bänken. Vi spelade helt okej mot Malmhaug och förhoppningsvis innebär de tre poängen en vändning för oss. Men målskyttet är fortfarande i fokus för oss. Vi måste inse att vi inte behöver skjuta i 150 km/h hela tiden, utan vi kan skjuta i 70 km/h om vi istället skjuter rätt. Egentligen sitter det mesta i huvudet, men vi vet ju att vi kan eftersom vi sköt 18 mål mot Westervik, det har inget annat lag varit i närheten av. Det gäller verkligen att vi börjar ta tillvara på våra chanser.

LÄGET I LAGET
Jens Milesson saknas. Men däremot så är Martin Magnusson tillbaka.

MOTSTÅNDARKOLL
Landskrona 2-1-vann mot Lagan senast och har inlett säsongen med tolv poäng på sex matcher vilket räcker till en fjärdeplats i tabellen. Laget, som är sex poäng före Slätafly, släpper in minst mål i serien (17 insläppta på sex matcher).
– Det är ett bra lag som varit i toppen i många år. Vi känner oss väldigt inspirerade inför den här matchen och det kanske är lättare för oss att spela mot ett sådant här lag som ligger i toppen än de vi måste vinna mot längre ner i tabellen. Båda lagen spelar tätt defensivt och kontrar, så det kan nog bli roligt för publiken, säger Jonas Carlsson.

HÅLL ÖGONEN PÅ

Ola Karlsson som gjort åtta mål hittills och som ska leda vägen målmässigt. 

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -