Skribent : JL 2014-01-17

Missa inte lördagens viktiga herrmatch mot Stanstad i Sporthallen. Inför matchen:

FÖRUTSÄTTNINGAR

Efter en tuff start på säsongen så har Slätafly ryckt upp sig och tack vare poäng i de senaste omgångarna har man också tagit sig över nedflyttningsstrecket, trots att man har en match mindre spelad än konkurrenterna.

TRÄNARSNACK

Jonas Carlsson:
– Saker och ting har ordnat upp sig lite. Vi har fått ordning på spelet. Vi hade ganska många borta i senaste matchen mot Lagan men vi lyckades ändå nå oavgjort. Vi spelade bra försvarsspel, men framförallt så har vi fått upp aggressiviteten, och det har kommit mer och mer under säsongen. Dessutom har vi fått ihop femmorna bra nu och det är kollektivet som levererar. Så måste det fortsätta, gör alla jobbet så vinner vi, gör inte alla jobbet så förlorar vi. Så enkelt är det. Vi tar en match i taget nu, vi fokuserar inte så mycket på strecken. Vi tänker på att göra samma sak i alla matcher och slipa på detaljer. Vi har tre raka hemmamatcher nu så det är bara att köra på.

LÄGET I LAGET

Alla är tillgängliga.
– Det skapar angenäma problem, några kommer få sitta lite mer, men så är det, säger Jonas Carlsson.

MOTSTÅNDARKOLL

Stanstad ligger sist i tabellen med bara en seger på 15 matcher – och den enda segern kom mot just Slätafly i höstas, då man vann med 8-4. Det finns alltså en del revansch att utkräva. 
– I den matchen var vi inte med alls. Det var helt klart rättvist att Stanstad vann. Vi har en jäkla tåga i laget och är ute efter revansch. Vi kommer möta dem med deras spel, så det kommer bli en stor tung kamp på mitten av planen, säger Jonas Carlsson.

HÅLL ÖGONEN PÅ

Jens Milesson som sköt mål nummer tolv och tretton förra matchen – och nu har Slätafly hela fem spelare som gjort elva mål eller fler under säsongen.


Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -