Skribent : JL 2014-01-25


SLÄTAFLY SK/IBK - MALMHAUG KFUM IBF
När: 26 januari 16.00
Var: Torsås SporthallFÖRUTSÄTTNINGAR
Slätafly levererade en rejäl målkavalkad när Stanstad 17-7-besegrades i senaste omgången. Därmed ljusnade tabelläget ytterligare där Slätafly nu är åtta med fyra poäng ner till nedflyttningsstrecket – och precis därunder finns kommande motståndaren Malmhaug.

TRÄNARSNACK
Jonas Carlsson:
– Det lossnade ganska rejält mot Stanstad. Lite som matchen mot Westervik. Men så här är det, gör vi mål på alla de chanserna vi skapar i matcherna så blir det här. Vi har varit inne i en positiv trend ganska länge, vi hade en stark avslutning på hösten och har börjat 2014 bra. Vi har pratat mycket om hemmamatcherna som kommer, vi har flera kamper hemma och har verkligen allt i egna händer. Sedan gjorde vi 17 mål senast och eftersom det är människor vi arbetar med så är det klart att man blir påverkad, men jag hoppas att vi ska vara ödmjuka inför kommande uppgifter. Gällande tabellen så snackar vi inte så mycket om den, nu är fokus bara på att besegra Malmhaug.

LÄGET I LAGET
Det har saknats en del spelare på träningarna under veckan, och Olof Bondesson och Anton Hammare kommer inte spela mot Malmhaug.
Pierré Nilsson fick en hjärnskakning senast, men kan vara aktuell för spel. Beslut tas under matchdagen.

MOTSTÅNDARKOLL
Malmhaug ligger precis under nedflyttningsstrecket i tabellen med 16 inspelade poäng. Mot Slätafly i höstas så föll Malmhaug med 3-4.
– Det var krig in i det sista när vi möttes där nere och jag tror det blir detsamma nu. Bra försvarsspel och inga utvisningar är nycklar för att vi ska lyckas, säger Jonas Carlsson.

HÅLL ÖGONEN PÅ
Ola Karlsson som lastar in poäng.

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -