Skribent : JL 2015-03-24

Slätafly/SK:s alla duktiga ungdomar hade i söndags avslutning för säsongen 2014-15. Över 130 pojkar och flickor från 5-18 år var på plats i Torsås Sporthall och spelade småmåls-spel i mixade åldrar innan sedvanlig prisutdelning ägde rum.

Vi har under året haft tre träningsgrupper från 5 år uppdelat i nybörjargrupp, en flick- och en pojkgrupp samt Poolspelslag P06/07, P04/05, seriespel för F03, F00 och P00.

Säsongen 2014-15 har ungdomssidan växt rejält och det talas om en "innebandyboom" i Torsås igen, där deltagarantalet ökat med upp mot 200% i vissa grupper. Det är både på flick- och pojksidan som det börjat många nya spelare.

Till hösten kommer vi att dela upp grupperna i träningsgrupper och lag i poolspel respektive seriespel för att alla ska få möjlighet att spela innebandy, vilket är kul. Vi är inne i en förändringsfas i föreningen där många fd aktiva nu tar steget in i föreningen igen efter några års frånvaro. Denna gång är det inte som spelare utan som ledare för sina barns ungdomslag. Det ger en hög kvalitet med stort innebandykunnande i ledarleden.

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -