Skribent : JL 2016-01-14

Vi välkomnar kvällens gäster Carlshamns IBK välkomna till Torsås Sporthall och match i den 14:e omgången av Herr div II. Gästerna parkerar för närvarande på 5:e plats i tabellen efter en storseger 17-4 mot Månsarp på hemmaplan i Karlshamn. I den matchen gjorde Andreas Hörberg hela 7 mål, vilken tillsammans med Martin Berggren är spelare Flyers får ha extra koll på. 

Vi har revansch att utkräva mot dagens motståndare då vi förlorade med 8-5 i säsongens tredje match efter en katastrofal första period med underläge 5-0. Den gången orkade vi inte hämta ifatt, så idag är det full fart från första tekningen som gäller.

Tränare Marions tankar inför matchen:
Första hemmamatchen för 2016 står för dörren, och vad passar bättre än att börja med ett derby mot Carlshamn. 
Matchen den gångna helgen för Flyers var en härlig fight där vi visar stort hjärta och hög klass. När det gäller våra motståndare för dagen så spelar de ett extremt rak spel som vi behöver vara väl förberedda på. Veckan har sett bra ut, vi fortsätter att jobba med spelet med bollen. Det har blivit mycket bättre men finns mer att hämta där. 

Skadeläget ser ganska ljust ut, skadade spelare som Bengtsson  och Cederblad är nu i full träning och börjar bli redo för spel. Kim Johansson missar matchen i övrigt är alla i friska.

Dagens matchvärd Lindbergs Bygg och Färg hälsar 
välkomna till en fartfylld och spännande fredagskväll i Torsås Sporthall.Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -