Skribent : JL 2016-02-28

Matchen i Torsås Sporthall slutade med förlust 6-7 efter övertid. En kanonfin inramning med välfyllda läktare (320 pers) som höll igång på bästa sätt. 


Efter en helt ok första period ledde Flyers med 1-0 efter mål av Fransson #24. Linedanceunderhållning i pausen höll handflatorna varma inför andra perioden.

I den andra akten släpptes Vetlanda in i matchen och ledde med 1-2 inför 3:e perioden. Lite passivare försvarsspel i mittperioden där Philip Strandberg i hemmakassen gjorde sitt bästa för att hålla tätt bakåt.

I den tredje perioden lät Flyerslirarna Vetlanda gå fram till 1-4 innan man vaknade till. På fem minuter vände Flyers matchen till 5-4 och sedan satte man även 6-4. Vetlanda hade inte gett upp och med 2,5 min kvar reducerade man till 6-5. Det var dock inte nog med det, när Fransson blev utvisad med 9 sekunder kvar av matchen, lyfte de målvakten och slängde in hela 7 utespelare och satte dit kvitteringen med 2 sek kvar av perioden.

I förlängningen tog de även bonuspoängen med ett 6-7 mål.

Målskyttar Flyers: Fransson 2 mål, Sotarn, Olof B, Ålen, Ramvall 1 mål vardera.

Upprörda känslor efter matchen bestod i att hela läktaren uppfattat de 7 utespelarna på planen vid 6-6 målet och tydliga bildbevis finns på  24kalmar.se. Vi lyfter frågan om hur vi ev kan gå vidare med ärendet internt under måndagen. Mer info kommer i början av veckan.Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -