Skribent : JL 2017-02-25

Flyers herrar föll tungt mot Olofström borta. Efter 8 raka segrar bröts segersviten i en match där vi inte riktigt kom upp i samma nivå som tidigare. 


Olofström tog tag i taktpinnen från start och gjorde mål redan efter dryga minuten. Efter första perioden stod det 2-1.

I den andra akten gjorde hemmalaget 3-1 och 4-1 men Flyers replikerade till 4-2 som omgående blev 5-2. Flyers höll på att komma tillbaka då man gick upp till 5-3 och hade en stark uppåtkurva men ett slarvmål  till 6-3 i slutet av andra tog musten ur oss. 

I sista perioden spelade Olofström snålt och drog taktiskt ner på tempot vilket gjorde det svårt att ta sig in på kassen med avsluten. Slutresultatet skrevs till 8-4  efter mål i tom kasse på slutet.

En sur förlust som i praktiken innebär att vi är borta från kampen om topp-två placeringarna även om hoppet är det sista som överger en.

En positiv comeback för kvällen var Ålen som varit skadad en längre tid. Han gjorde en mycket fin andra period med fina handleder och passningar.

En stor eloge till alla tillresta Flyersfans, upp mot 150 supportrar på läktaren visar på ett otroligt stort engagemang. Bara tråkigt att vi inte kunde bjuda på ytterligare en seger.

Målskyttar: Petter E, Ola K, Alexander B och Pierre N.Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -