Skribent : JL 2017-02-16

Ny match på gång för herrarna i div II innebandyn fre kväll 20.00 i Torsås Sporthall.

Inför matchen:
Flyers fortsätter att ånga på i toppskiktet av tabellen. I förra fredagens hemmamatch togs ytterligare en seger då Hovshaga besegrades med 7-5 efter en onödigt spännande match. Flyers startade på bästa sätt och gick fram till en 4-0 ledning efter halva matchen innan gästerna bjöds tillbaka i matchen.

Kvällens motståndare Vetlanda ligger precis ovanför Flyers i tabellen med samma poäng och bättre målskillnad vilket gör matchen till en
nyckelmatch till att kunna utmana Olofström och Jönköping om topp-två platserna. Gästerna förlorade lite oväntat mot Kalmarsund på hemmaplan förra helgen och vann innan dess mot Örlogsstaden borta.
Flyers segerkoncept från jul och framåt bygger på hårt jobb och att inte ge avkall i försvars-spelet. Offensivt går det snabbare med ett effektivare skytte vilket ger utdelning. Vi har en revansch att utkräva efter förra årets ”tumult-match” mot Vetlanda där de med hjälp av sju utespelare på planen samtidigt kvitterade i slutsekunderna. Robin Ålen Karlsson är fortfarande borta (axelskadad) annars mönstrar Marions/Karlsson ett fulltaligt Flyers.

HÅLL ÖGONEN PÅ

Alexander Berglund som blir mer och mer svårstoppad i matcherna. Han är oerhört bolltrygg och en mardröm för motståndarna. Håll även ett öga på de röda stolarna i  motståndarbåset så det inte ”gapar” för många tomma stolar ;-) 

Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -