Skribent : JL 2017-08-17

Slätafly kommer under säsongen 17/18 inte att ha något damlag i seriespel. På spelarmöte i söndags inventerades spelartrupp och ledarstab vilket visade på att det kommer att bli svårt att få ihop en trupp som är villig att satsa fullt ut, samt ledare som kan ansvara för träningar och matchning av laget.


En annan sak som påverkat spelares och ledares beslut är seriens sammansättning där resor till bortamatcherna är betydligt längre denna säsong, vilket kommer att kräva mer tid än tidigare.

Ett formellt beslut fattades under torsdagen efter samtal med spelarnas representant. Urdragning av lag mailades in i till förbundet i eftermiddags.

Det är ett tråkigt beslut att ta med tanke på förra årets fina resultat och utveckling i laget. Spelarna är fria att söka nya föreningar, ev kommer vi ha en träningsgrupp igång för de damer/flickor som vill träna innebandy, om intresse finns. De yngre spelarna kommer att få möjlighet att spela i det yngre flicklaget födda 01-03.

Vi hoppas att det blir kortvarigt utan damlag i föreningen och att det kan startas upp igen till kommande säsong/er. Vi önskar också spelare som väljer att representera andra föreningar lycka till och de är alltid välkomna tillbaka till Flyers.Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -