Skribent : JL 2018-03-15

Inför fredagskvällens match så kommer vi från två oerhört starka matcher. Båda emot redan div I klara FBC Kalmarsund ungdom (7-7 efter sudden) och nu senast borta mot Hovshaga (9-8 efter sudden). Givetvis så ska vi ta med oss detta inför ännu ett toppmotstånd som ikväll är FBC Karlskrona som vi förlorade borta mot med 8-4. I höstas gjorde vi inte någon bra match borta, samtidigt som FBC Karlskrona var bättre än oss under 60 minuter, vilket vi har revansch att utkräva i säsongens sista match.

Just nu i detta skrivande så tänker man tillbaka när vi drog igång den långa försäsongsträningen och man ville redan då att serien skulle börja. Då tänkte man att det är långt till fredagen den 16/3-18, men nu är dagen kommen och det är dags att avsluta säsongen 17/18. När man älskar sporten så mycket som vi gör (för annars hade vi inte varit här) både spelare, ledare och supportrar så vill man inte att det ska ta slut, men som i sagor så har även denna ett slut.

Jag som kom in som ny person i denna förening inför denna säsong. Jag känner en oerhört stolthet att jag har fått tillhöra denna föreningen. Jag har lärt känna en helt ny trupp, f
öreningens medlemmar och framför allt alla er supportrar. Efter denna match så tar vi lite semester innan säsongen 18/19 drar igång.

Med detta vill jag rikta ett STORT TACK till alla er som har stöttat laget under denna säsong, ni har varit magiska! 
Men innan vi skiljs åt för säsongen ska vi hjälpas åt att avsluta snyggt med ännu en härligt innebandymatch i Torsås sporthall.

Hela HALLEN!

//Coach Fredde


Herr

Poängliga

Sponsorer

- Copyright © Slätafly IBK - Designed by Johanes Djogan -